Radrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartnerRadrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartner
Slideshow Over ons

Over ons

Radrema Auto’s is al sinds 1968 een begrip voor autorijdend Maastricht en omgeving.

 

Roy JennissenEigenaar Roy Jennissen vertelt:
Radrema is al ruim 45 jaar Mazda servicepartner. Wij zijn als autobedrijf een begrip in de regio Maastricht. Naast ons vaste merk Mazda hebben wij een ruim assortiment op tweede hands auto´s, hierin vertegenwoordigen wij alle merken. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de BOVAG, en uiteraard bij de RDW erkend. Wij bieden een full service aanbod voor alle automerken aan. Met onze persoonlijke manier van helpen en ons gemotiveerde en vakkundig team van verkoop en monteurs die uiteraard uitstekend zijn opgeleid en alle kennis hebben om alle automerken professioneel en betaalbaar te onderhouden!
Over vakgarage:
Wij waren al langer op zoek naar een manier om onze dienstverlening uit te breiden. Na uitgebreid onderzoek bleek vakgarage de beste keuze. Vakgarage is een groep van ruim 225 samenwerkende garagebedrijven in Nederland, verenigd in een stichting. Door de scherpe gezamenlijke inkoop van
A-kwaliteit onderdelen profiteert u als klant van het voordeel dat dit oplevert. De ondernemers van Vakgarages delen hun kennis met elkaar, zodat wij voor u de allerbeste service kunnen bieden.

Verkoop alle automerken nieuwe en gebruikte auto´s:
Ook kunt u bij vakgarage Radrema nog steeds terecht voor de aankoop van alle nieuwe en gebruikte personen auto´s. We hebben altijd 60 occasions op voorraad in diverse prijsklasse.
Bent u op zoek naar een occasion laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!

Autoschade en herstel:
Tevens kunt u ook terecht voor reparatie en of herstel van uw auto en ruit reparatie. Ons team van specialisten voor schade herstel staan er met raad en daad voor u. Dit team van collega´s met expertise en grote vakkundigheid kijkt naar uw schade en of herstel en overlegt met u samen wat de best passende oplossing is voor herstel.

Leenauto, fiets of onze “ Amerikaanse Cab” staan klaar voor vervanging tijdens het onderhoud. Ook dit wordt voor u geregeld.

U ziet het; bij ons driedubbele veelzijdigheid op een adres aan de Galjoenweg 71-73 te Maastricht