Radrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartnerRadrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartner
Slideshow Werkplaats

Airco Service

airco-300x143De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Radrema zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Radrema auto’s beschikt over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialisten.

“Radrema auto’s adviseert een jaarlijkse controle en eens per 2 jaar een airco service beurt.”

 

 

Radrema’s Airco Check: GRATIS

Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis Airco Check ! Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Radrema voor de gratis Airco Check. Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt.