Radrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartnerRadrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartner
Slideshow Werkplaats

Ruitreparatie

sterretje1Een sterretje of barst in uw autoruit? Of is er een ruit ingeslagen? Radrema auto’s te Maastricht staat u graag bij met een vakkundige ruitreparatie. Kom direct naar Maastricht en Radrema zal uw autoruit zo snel mogelijk repareren.

Kies Radrema auto’s te Maastricht.
Ruitreparatie met materialen van hoge kwaliteit

Radrema werkt alleen met materialen van zeer hoge kwaliteit. Dat geldt ook voor onze ruitreparaties. Of u nu de hele ruit laat vervangen of de ruit laat repareren: u kunt erop vertrouwen dat uw autogarage te Maastricht uitsluitend gebruik maakt van de beste materialen. En dat ook nog tegen een zeer scherpe prijs!

Vakkundig advies van Radrema auto’s te Maastricht.

Is het opvullen van het sterretje voldoende of moet de hele autoruit vervangen? Natuurlijk geeft Radrema deskundig advies over de juiste aanpak van de ruitreparatie. Hierin hebt u zelf het laatste woord: onze monteurs voeren nooit een reparatie uit zonder uw toestemming.

Ruitschade? Kom langs in Maastricht!

Wacht bij autoruitschade niet langer: rijd gerust even langs bij Radrema te Maastricht voor advies. U kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Bij Radrema auto´s staan de autoruitspecialisten voor u klaar voor een snelle ruitreparatie.