Radrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartnerRadrema, ruim 45 jaar uw Mazda servicepartner
Slideshow Werkplaats

Schadeherstel

Herstel van autoschade in Maastricht? Kies Radrema auto’s!

radrema_Maastricht_afbeeldingen-7Schade aan uw auto? Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is een kras of deuk snel gemaakt. Gelukkig kunt u ook bij autoschade rekenen op het vakmanschap van Radrema auto´s in Maastricht. Radrema auto´s bekijkt de situatie, geeft betrouwbaar advies en zorgt voor vakkundig autoschade herstel.

Herstel van grote en kleine autoschade

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg of een ongeluk veroorzaakt door iemand anders: autoschade kan op vele manieren ontstaan en komt altijd ongelegen. Radrema auto´s in Maastricht heeft ervaring met het herstel van kleine en grote autoschade. Van krasje tot meerdere deuken: uw autogarage in Maastricht helpt u graag weer op weg.

Autoschade herstel met kwaliteitsonderdelen

Radrema auto´s werkt alleen met originele onderdelen en onderdelen van A-kwaliteit. De onderdelen die uw autogarage in Maastricht gebruikt bij het herstel van autoschade zijn vaak dezelfde als die in de autofabriek. U bent er dus zeker van dat het autoschade herstel wordt uitgevoerd met onderdelen van hoge kwaliteit die specifiek bestemd zijn voor uw auto!

Herstel autoschade: Radrema auto´s is uw specialist

Het herstel van autoschade kan vaak eenvoudiger dan u in eerste instantie misschien denkt. Neem contact op met Radrema auto´s voor advies of een afspraak. Uw autogarage in Maastricht helpt u graag weer zo snel mogelijk veilig de weg op.